WELCOME TO MY PAGE!

"Ue’!
E fermete nu momento
e vevimmece nu cafè” (Hei, opreste-te un moment sa bem o cafea)

giovedì 12 novembre 2009

Culorile toamnei napoletane....

O vreme frumoasa, timp placut, ideal pentru plimbat, vazut, colindat, hoinarit...Pana acum doua saptamani era chiar cald, inca nu trecusem de la vara la toamna. Acum e mai rece, dimineata si seara mai ales, dar la miezul zilei, la soare, poti sta linistit la plaja. E chiar cald, mai ales cand ..alergi cu treburi :-).
Dimineata deseori ne plimbam prin parc, piticului ii place sa alerge, sa se joace, sa imite cei mari (care alearga dimineata prin parc) si sa mearga pe leagane bineinteles :-)).
Seara in schimb, ne place sa mai iesim, o plimbare de-a lungul marii, ne oprim la un chalet tot pe malul marii, stam la o vorba si admiram marea...personal a o privi
imi da o placere, o liniste pe care e mai greu s-o descriu in cuvinte....P'orma urcam mai sus, pe "etaje" cum numesc eu colinele din oras, Vomero, Posillipo de unde peisajele devin chiar de basm...inca nu mi s-a intamplat niciodata sa ma plictisesc privindu-le, si am urcat de nenumarate ori....de sus orasul devine un adevarat spectacol...lumini multe si colorate, sclipesc, se misca, danseaza...focuri de artificii. Pare totul un tablou desenat de o mana celui mai iscusit artist.
Pozele redau intr-o masura limitata toate aceste minunate culori ale..toamnei napoletane.


culorile ziua:










culorile seara:



noaptea


Nessun commento:

Posta un commento